A ieșit din nou soarele pe strada lor

După patru etape în care a obținut o singură victorie și a înregistrat trei remize, SCM Zalău și-a trecut în cont o nouă victorie vineri după-amiaza, pe teren propriu, în fața ocupantei locului secund, CSM Olimpia Satu Mare. Fotbaliștii zălăuani s-au impus cu 2 – 1 în fața sătmărenilor, grației „dublei” reușite de atacantul Stefan Nikolic.

Dacă oaspeții nu au pus aproape deloc în pericol poarta Zalăului în prima repriză, SCM-ul a deschis scorul încă din minutul 10, prin Stefan Nikolic. La una dintre puținele faze desfășurate în prima repriză la poarta Zalăului, portarul Bogdan Miron s-a accidentat, fiind înlocuit cu David Poptelecan. La cabine s-a intrat cu avantajul minim al Zalăului, iar după pauză, oaspeții au restabilit egalitatea, în minutul 62, prin Mansour, după o fază de contraatac. Finalul a fost mai disputat, cu ocazii de ambele părți, dar Zalăul a fost echipa care a punctat pe tabelă. Stefan Nikolic a reușit să marcheze din nou în minutul 77, printr-un șut din marginea careului de 16 metri.

După succesul în fața sătmărenilor, SCM Zalău a acumulat 45 de puncte, menținându-se pe prima poziție în play-off, urmată de CSM Olimpia Satu Mare, cu 33 de puncte. În etapa viitoare, zălăuanii se vor deplasa la Sântandrei, pentru duelul cu ACSC Crișul din localitate.

One Thought to “A ieșit din nou soarele pe strada lor”

  1. […] La una dintre puținele faze desfășurate în prima repriză… Articolul A reieșit soarele pe strada lor apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment